Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

У НІЖИНІ ВІДБУЛОСЯ УРОЧИСТЕ НАГОРОДЖЕННЯ МЕДАЛІСТІВ

У НІЖИНІ ВІДБУЛОСЯ УРОЧИСТЕ НАГОРОДЖЕННЯ МЕДАЛІСТІВ

У Ніжині сьогодні, восьмого червня, випускники шкіл та ліцею, які відмінно навчалися та були призерами й переможцями учнівських олімпіад отримали золоті й срібні медалі та свідоцтва про загальну середню освіту.
Урочистості з нагоди вручення медалей випускникам відбулись в стінах Ніжинської міської ради.
У заході взяли участь міський голова Олександр Кодола, медалісти, їхні батьки, педагоги та директори загальноосвітніх закладів Ніжина.
З вітальними словами до присутніх звернувся міський голова Олександр Кодола. Він побажав колишнім школярам наснаги, оптимізму, впевненості у виборі майбутньої професії та успіхів у житті. Олександр Михайлович також подякував керівникам закладів загальної середньої освіти, педагогам, батькам, які докладали зусиль, щоб діти змогли показати високі успіхи у навчанні.
Медалі за кращі здобутки у навчанні отримали 36 учнів, з них 24 золотих і 7 срібних. Це талановиті та працелюбні юнаки та дівчата, які своєю наполегливою працею заявили про себе, своїх учителів, рідні освітні заклади: 31 випускник ліцею, два випускники 7 школи та три випускники НВК «Престиж» № 16. Зауважимо, що п’ять випускників ніжинських шкіл отримали медалі перебуваючи за кордоном. Цьогоріч заклади загальної середньої освіти міста випускають 259 учнів.
Непрості навчальні роки випали на шляху нинішніх випускників. Адже вони навчалися в дні, коли не було світла, інтернету та зв’язку. Навчалися в сховищах, коли лунали сигнали повітряної тривоги. Чули звуки сирен замість дзвінка на урок. Це були дуже тяжкі роки їхньої старшої школи.
Але вони гідно пройшли цей етап, показали силу духу і сьогодні отримуєте свідоцтва з відзнакою.
Саме сьогоднішні випускники пишуть історію становлення нової незалежної України.
Шана вчителям за їх працю та сталеві нерви. Низький уклін батькам за виховання і витримку.
Бажаємо вам, випускники, мирного неба та міцних крил для високого польоту.
Пам’ятайте, що ви – майбутнє України. Ми пишаємося вами! Нехай щастить!

У НІЖИНІ ВІДБУЛОСЯ УРОЧИСТЕ НАГОРОДЖЕННЯ МЕДАЛІСТІВ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У НІЖИНІ ВІДБУЛОСЯ УРОЧИСТЕ НАГОРОДЖЕННЯ МЕДАЛІСТІВ

Джерело: nizhynrada.gov.ua
2023-06-08 16:53:07