Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

У Криму проводиться комплекс дій для звільнення півострова – Коваленко

У Криму ведеться планова робота зі знищення об’єктів російських окупантів, зокрема, складів з боєприпасами, що є необхідною передумовою для звільнення півострова.

Про це в ефірі телеканалу FREEDOM заявив військово-політичний оглядач групи Інформаційний спротив Олександр Коваленко.

– Цей процес відбувається, адже півострів Крим є невіддільною частиною України, яка тимчасово окупована росіянами. Відтак для створення передумов до звільнення півострова необхідно провести певний комплекс дій. Серед них і знищення подібного роду об’єктів, — розповів Коваленко.

Він зауважив, що з цих об’єктів йде забезпечення усім необхідним південного угруповання російських окупаційних військ у Запорізькій області та Лівобережній частині Херсонської області.

– Крим виконує роль транзитного логістичного хабу, через який провозять усе матеріально-технічне забезпечення російських окупантів. Воно осідає частково в Криму, а частково одразу відправляється на материковий південь України. Власне, те, що осідає, має бути знищеним, – додав Коваленко.

На думку експерта, окупанти використовують туристів у цьому разі більшою мірою як прикриття, звичайно ж:

– Але якщо вже зовсім відверто — на території Криму така величезна кількість об’єктів, які треба ліквідувати, що туристи якось не сильно вплинуть як прикриття для цих об’єктів. Вони розташовані не тільки, наприклад, у районах дійсно туристичних, а й, наприклад, у центрі Криму або на півночі Криму.

Безумовно, це все свідчить про те, що там туризму особливо немає на сьогодні і там можна цілком успішно знищувати такі об’єкти, не задумуючись про якісь жертви.

Війна в Україні, Крим

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-24 18:33:05