Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Україна буде в НАТО 1000%, навіть не сумнівайтеся – Резніков

Фото: Офіс президента

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що на 1000 % впевнений у тому, що Україна вступить в НАТО.

Про це він розповів в інтерв’ю Дмитру Комарову.

За його словами Україна наразі має велику кількість натівського озброєння, ба більше вміє нищити ворога на справжньому полі бою, а не тільки на тренувальних полігонах.

– Те, що ми будемо в НАТО навіть не сумнівайтеся 1000%. Не, тому що ми туди хочемо, а тому, що вони будуть хотіти нас туди. Ми сьогодні маємо всі види озброєння практично сучасного, натівського. Тільки єдиний є нюанс: ми знаємо як їм нищити ворога, а вони тільки на полігонах знають як це робити, – сказав він. 

Резніков зазначив, що в стратегії НАТО, яка була затверджена на останньому саміті в Мадриді на 10 років вперед написано – “стратегічною загрозою НАТО є Росія”.

– А тепер питання: якщо для вас Росія стратегічна загроза, а в кого є такий досвід бити росіян? Зупиняти, бити, нищити й так далі, крім українців? Ні в кого!  Тому друзі який ще вам потрібен аргумент, щоб Україна зайшла в Альянс, – зазначив міністр.

Також Резніков розповів Дмитру Комарову про те, що західні колеги, дуже хвалять українських військових і навіть самі сподіваються перейняти у бійців ЗСУ навички знищувати окупантів. 

– По секрету пошепки мені кажуть міністри:  слухай ми коли ваших беремо на навчання, насправді наші інструктори кажуть це – такий клас ми від українців досвіду візьмемо, як насправді відбувається війна за всіх – це правда, – резюмував він. 

Нагадаємо, Резніков заявив, що Росія розпочала війну в Україні через імперські наративи,  а повинна була б подбати про свій народ, аби він жив краще.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-06 11:21:30