Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Тонкі рамки і новий роз’єм: iPhone 15 Ultra показали з усіх боків

Відомий YouTube-канал Unbox Therapy показав макет нового iPhone 15 Ultra. Судячи з прогнозів і зливів від інсайдерів, саме таким і буде флагман 2023 року від Apple.

У 2022 році на каналі показали макети iPhone 14, і тоді вони дуже нагадували представлені у вересні гаджети. Макет майбутнього iPhone 15 Ultra створили на основі злитих креслень для виробників аксесуарів для смартфонів.

Основне, що впадає в око – це надтонкі рамки навколо дисплея. За заявами творців ролика, вони мають товщину в 1,55 мм – це один із найкращих показників на ринку.

Також показали й довгоочікувану зарядку Type-C, яка через понад 10 років прийшла на заміну Lightning. На такий крок Apple змусив піти ЄС, примусивши використовувати один тип роз’єму для зарядки для всіх смартфонів. І якщо для виробників Android це не проблема, то виробнику iPhone довелося змінити вектор розробок.

У всьому іншому майбутній iPhone 15 не буде сильно відрізнятися від торішніх моделей. З кнопок зміниться тільки перемикач на беззвучний режим – його зроблять сенсорним.

Раніше в Apple назвали звичку, яка вбиває iPhone. Йдеться про використання чохлів, які негативно впливають на охолодження акумуляторів під час зарядки. На тлі цього термін служби батареї гаджета може зменшитися.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-07 16:54:48