Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Тарас Тополя з Антитіла назвав лідера Pink Floyd маразматичним солістом

Лідер гурту Антитіла Тарас Тополя розкритикував музиканта з Pink Floyd. В ефірі телемарафону Тарас назвав Роджера Вотерса маразматичним солістом.

Усе через прокремлівські висловлювання на тлі війни в Україні. Так, Тополя в ефірі марафону Єдині новини з телеведучим Вадимом Карп’яком помріяв про концерт мрії після перемоги України у війні з РФ. Тарас хоче заспівати в Ялті разом з Едом Шираном, U2 і Pink Floyd, але з деякими обмеженнями.

– З Pink Floyd також хочеться заспівати, але без цього маразматичного соліста Рождера Вотерса, який несе різні дурниці в ефірах проти України. Я не хотів називати його ім’я. У нього вже деменція, – заявить Тополя.

Нагадаємо, що артист у складі Антитіла проводить благодійні концерти по всьому світу, зокрема у Великій Британії та Європі.

Щодо скандального соліста Pink Floyd, то в лютому 2023 року Роджер Вотерс назвав війну в Україні спровокованою під час виступу в ООН. Артист займає прокремлівську позицію. Посол України назвав Роджера цеглою в стіні пропаганди РФ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-04-19 14:30:32