Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Стала відома причина смерті Лізи Марі Преслі: Без травм і наркотиків

Стала відома причина смерті Лізи Марі Преслі – єдиної дитини знаменитого Елвіса Преслі. Причиною загибелі стали ускладнення, спричинені непрохідністю тонкого кишківника.

Про це свідчать записи медичного експерта округу Лос-Анджелес після розтину. Підсумки показали, що причиною смерті не стали травми або наркотики.

Непрохідність кишківника була спричинена спайками, що утворилися після операції зі зниження ваги – смерть визнали природною.

Відомо, що її кінець настав 12 січня 2023 року – тоді зірка відчула сильний біль у серці. Вона прийняла знеболювальне і, після чого сталася зупинка серця. Її виявив непритомною колишній чоловік, який викликав парамедиків – вони намацали пульс і відвезли в медичний центр. Там вона впала в кому і померла.

Також ця історія пов’язана і зі спадщиною – вдова Елвіса Преслі оскаржуватиме заповіт її доньки, у якому без її відома позбавили піклування.

Нагадаємо, що раніше брат Елвіса Преслі назвав справжню причину смерті співака. Він упевнений, що музична легенда покінчив життя самогубством. Близький Елвіса заявив, що він навмисно прийняв смертельну дозу ліків.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-14 09:47:43