Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Софія Ротару відреагувала на ракетний удар по Спасо-Преображенському собору 23 липня

Співачка Софія Ротару відреагувала на російський ракетний удар по Спасо-Преображенському собору в Одесі 23 липня. Своїми думками і переживаннями артистка поділилася в Instagram.

Так, Ротару опублікувала знімок із руйнуваннями собору – стеля, що впала, обваляні стіни, пошкоджені колони, знищені розписи на стінах і ліпнину.

Традиційно, Софія не розкидається словами, але передала всі свої переживання за допомогою емодзі – розбите надвоє серце. Також зірка встановила геолокацію Одеси, щоб її фанати з усього світу розуміли, в якому місті російський обстріл призвів до руйнувань.

Унаслідок атаки загинув один українець, а поранених – 22 людини, і чотири з них – діти.

Софія активно реагує на успіхи наших захисників і обстріли з боку Росії – це стосується загибелі мирних українців і знищення цивільної інфраструктури. Приміром, раніше Ротару відреагувала на ракетний удар по Львову 6 липня. Вона нагадала світу про війну і показала руйнування, прикріпивши до знімків свічку.

Це не перший обстріл Одеси, про який співачка вирішила не мовчати. Ротару відреагувала на ракетну атаку 14 червня. Тоді терористичний акт забрав життя мирних українців.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-23 11:12:21