Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Соліст Imagine Dragons Ден Рейнольдс офіційно розлучився зі своєю дружиною: через 10 років шлюбу

Соліст групи Imagine Dragons Ден Рейнольдс і його дружина Ейжа Волкман офіційно розлучилися за 10 років шлюбу. Дружина артиста подала документи на розлучення.

Це сталося через майже рік після заяви про розставання.

– Я із сумом повідомляю, що після багатьох прекрасних років спільного життя ми з Ейжою розлучилися. Бути хорошими батьками для наших дітей – наш головний пріоритет. Дякую за підтримку і любов, – заявив Ден у Twitter у вересні 2022 року.

Нагадаємо, що вперше про розлучення пара заговорила ще 2018 року, але тоді шлюб вдалося зберегти. За 10 років шлюбу в них з’явилося 4 дитини.

Схоже, тепер їхнє розлучення остаточне.

Втім, у Рейнольдса тепер новий роман з актрисою Мінкою Келлі. Їх бачили разом через кілька місяців після заяв про розлучення у вересні 2022 року. Так, артиста й акторку вже помічали на кількох побаченнях, де вони обіймалися й цілувалися.

Нагадаємо, що Imagine Dragons активно підтримують Україну в умовах війни. Наприклад, у 2022 році артисти розіграли гітару серед донатерів, які грошима допомагають нашій країні. На музичному інструменті були автографи всіх учасників колективу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-04-19 10:02:10