Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Світоліна повертається до змагань: вперше з 2022 року вона братиме участь у турнірі в США

Бронзова призерка Олімпійських ігор, тенісистка Еліна Світоліна повертається до змагань у турі Жіночої тенісної асоціації (WTA).

Вперше з 2022 року вона братиме участь в турнірі Credit One Charleston Open, куди отримала wild card від організаторів. Турнір проходитиме у Чарльстоні 3-9 квітня.

Також Еліна візьме участь у благодійному заході Pro Am в рамках ініціативи Tennis Plays for Peace, що об’єднує професійних тенісистів та їх вболівальників для підтримки України під час війни.

Зараз дивляться

– Підвищення обізнаності та збір коштів для України дуже важливі для нас, як турніру, так і для наших гравців. Ми захоплюємося роботою з Еліною, яка має глибоке розуміння нагальних потреб у своїй рідній країні, – заявив Боб Моран, директор турніру Credit One Charleston Open і президент Charleston Tennis LLC.

У 2014 році Еліна потрапила до третього раунду у Чарльстоні та загалом за кар’єру виграла 16 титулів в одиночному розряді, останній — у Чикаго у 2021 році.

Зазначимо, що востаннє Світоліна брала участь у тенісних турнірах ще 24 березня минулого року, коли виступила в Маямі.

Після цього вона пішла у декретну відпустку, а 15 жовтня народила дочку Скай. Спортсменка перебуває у шлюбі з іншим відомим тенісистом Ґаелем Монфісом.

Джерело: Elina Svitolina Foundation

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: НОК

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-30 21:13:29