Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Розвідка Британії озвучила причину високої смертності серед солдат РФ в Україні

Висока смертність серед поранених в Україні військових РФ викликана неналежною медичною допомогою. До 50% смертей можна було б запобігти.

Про це у Twitter повідомило Міністерство оборони Великобританії.

Зазначається, що у Росії виникла криза військового медичного забезпечення, бо, як у середньому, протягом 17 місяців щодня поранень зазнавали близько 400 осіб.

За даними британської розвідки, приплив військових, ймовірно, підірвав нормальне надання деяких російських цивільних медичних послуг, особливо у прикордонних районах поблизу України. Цілком імовірно, що багато спеціалізованих військових шпиталів зарезервовані для поранених офіцерів.

За словами начальника навчального відділу бойової медицини роти Калашнікова, цілком імовірно, що до 50% смертей під час бойових дій можна було б запобігти за допомогою належної першої допомоги.

– Дуже повільна евакуація поранених у поєднанні з неналежним використанням грубого російського бойового джгута є основною причиною смертельних випадків і ампутацій, яких можна було запобігти, – йдеться у повідомленні Міноборони Британії.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-10 10:16:33