Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Причина смерті Аарона Картера – судово-медична експертиза встановила причину смерті співака

Встановлено причину смерті американського актора і співака Аарона Картера. Згідно з результатами судової медичної експертизи, він випадково потонув у ванній.

За словами судово-медичного експерта Лос-Анджелеса, 34-річний музикант потонув, оскільки був недієздатним через вплив наркотичних засобів.

Він вдихнув дифторетан і прийняв алпразолам. Дифторетан – це газ, який часто використовується в балончиках зі стисненим повітрям, а алпразолам – універсальна форма ксанаксу. Смерть Картера визнана нещасним випадком.

Наречена покійного музиканта і мати його єдиної дитини Мелані Мартін каже, що результати розтину не є для неї остаточними.

– Смерть настала внаслідок утоплення, але також додається, що він був одягнений у футболку, що не має сенсу. Навіщо йому бути у ванні в одязі? Я досі в шоці і досі сумую за Аароном щодня. Я не розумію ланцюжка подій і цей звіт змушує нас ставити ще більше запитань, – сказала вона.

Нагадаємо, Аарон Картер помер у листопаді 2022 року. Його знайшли мертвим у ванні свого будинку в Каліфорнії. Детективи також розглядали смерть музиканта як убивство, однак це стандартна процедура, а тому очікували на результати розтину.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-04-19 14:44:05