Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Потерпілий у п’яній ДТП з Остапом Ступкою розповів, як актор “допомагає” з лікуванням

Чоловік, який постраждав у ДТП з Остапом Ступкою, розкрив справжню “підтримку” актора. За словами постраждалого, Остап не виконав обіцяне – мізерна допомога з реабілітацією та небажання платити за пошкоджене авто.

4 квітня Остап Ступка влаштував ДТП у центрі Києва, врізавшись на своєму позашляховику в припарковане авто. У транспорті на момент зіткнення був чоловік, якого екстрено госпіталізували. Потерпілий три дні перебував без свідомості в реанімації, а Ступка після суду залишається під домашнім арештом до 5 липня.

У суді Остап пообіцяв допомогти потерпілому чоловікові, але сам Ярослав запевняє, що це лише на словах.

– Прийшов до тями через 3 дні після ДТП. Остап з’явився в лікарні через 6 днів. Повернув гроші за операцію і купив частину ліків – це до 20 тис. грн. Більше він нічого не купував, а мені доведеться пережити ще одну операцію. У реабілітації він не брав участь і не цікавився здоров’ям, – розповів чоловік.

Потерпілий додав, що Ступка хотів заплатити за ремонт авто, але цього так і не сталося. Причому вирішити питання з авто хотів сам Остап, щоб у потерпілого не було претензій щодо транспорту в суді.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-08 10:19:45

     
❗️    ЗБІР НА ПРИЧІП     ❗️
🙏зібрано 69100 грн.🙏
10 грн. теж донат!!!
Продовжуємо збір !!!
🙏🙏🙏Відкриваємо збір на причіп , фаркоп та набір інструментів для хлопців з 15 батальону 58 окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговськогоз , які боронили наш Ніжин , а зараз в гарячій точці…🔥
В скрутну хвилину вони були поряд з нами , і самі скромні по запитам , ніколи лишнього не просять !
Тож просимо допомоги закрити збір ! Ціль 85000 грн.
5168745125837630