Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

Понад 2 тисячі безробітних на Чернігівщині долучилися до лав «Армії відновлення»

2241 безробітний Чернігівщини цьогоріч долучився до суспільно корисних робіт і таким чином поповнив лави «Армії відновлення» країни. Детальніше у матеріалі.

У переліку їх добрих справ — облаштування укриттів цивільного захисту, ремонтно-відновлювальні роботи, ліквідація стихійних сміттєзвалищ,  прибирання придорожніх та прибережних смуг. Також безробітні залучалися до виконання робіт для задоволення потреб ЗСУ — зведення фортифікаційних споруд, плетіння маскувальних сіток та виготовлення окопних свічок, заготівлі дров та приготування сухпайків для військових.

На період участі у суспільно корисних роботах з безробітними укладається строковий трудовий договір, оплата праці не може бути нижчою розміру мінімальної заробітної плати (6700 грн). До речі, у поточному році на заробітну плату «бійців Армії відновлення» з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття витрачено близько 11 млн грн.

Бажаєте й ви вступити до «Армії відновлення» країни? Звертайтеся до структурного підрозділу обласної служби зайнятості, зручного для вашого відвідування, або на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

 

Чернігівський обласний центр зайнятості

 

Приєднуйтесь до Телеграм каналу https://t.me/My_Nizhyn та Вайбер

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

Джерело: mynizhyn.com
2023-06-04 12:56:47