Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Оля Полякова – Пташка: прем’єра кліпу дивитися онлайн

Співачка Оля Полякова випустила новий трек Пташка на День Незалежності України. До роботи також показали і кліп, у якому знялася юна українка, що постраждала від рук армії РФ.

За словами співачки, пісня є символом незламності всіх тих, хто страждає від війни, розв’язаної Росією. До роботи також зняли і кліп, головною героїнею якого стала дівчинка Яна, яка постраждала під час обстрілу вокзалу в Краматорську.

Через черговий терор з боку РФ 11-річна дівчинка втратила обидві ноги і проходила реабілітацію в Україні та США. Завдяки протезам вона знову може жити на повну – ходити, кататися на велосипеді та подорожувати.

– Пісня присвячена всім жертвам війни і тим, хто потребує підтримки в ці трагічні для країни часи. А Яна, і її мама Оксана – як символи незламності, приклади справжньої волі, краси і неймовірної жаги до життя, – описала свою пісню Полякова.

Шанувальники артистки оцінили її роботу:

  • Дівчинко, мила, сильна і ніжна, будь щаслива, незважаючи ні на що!
  • Нарешті. Як я чекав прем’єри саме цієї пісні. Дякую вам, Олю, за цю неймовірну творчість!
  • Неймовірні, незламні діти. Зі сльозами на очах – пишаюся!
  • Який дорослий погляд у цієї дитини, аж мурашки по шкірі. Удачі тобі, красуне.

До Дня Незалежності України Тарас Тополя присвятив вірш, у якому йдеться про довгоочікувану перемогу. Слова артиста також уміло зворушили користувачів мережі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-24 14:11:12