Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Олексій Суханов розповів про стосунки зі своїми батьками з Росії

Телеведучий Олексій Суханов розповів про стосунки зі своїми батьками, які живуть у Росії.

Батьки Олексія підтримують політику кривавого диктатора Володимира Путіна. Сам він каже, що раніше ми могли боятися багатьох речей, але з часом перестаємо це робити. І це процес зміни обставин, на який ніяк вплинути не можна.

– Ти знаєш, бувають моменти в житті, і я шкодую, якщо відверто, що таке сталося, коли сторонні стають рідними, а рідні не доводять свою спорідненість, – сказав Суханов.

Каже, провини ніякої не відчуває і компромісу бути не може.

– Я не буду не чіпати цю тему, тому що для мене це принципово. Тому що коли ми зараз знімаємо інтерв’ю з дітьми, які втратили своїх батьків, з дружинами, які втратили своїх чоловіків, я дивлюся в ці очі. Для мене немає компромісу, – наголосив він.

Додає, кожна людина, яка має паспорт РФ, причетна до вбивств, до геноциду і того, що відбувається в Україні. Каже, мовчати про це не хоче і для нього має важливе значення позиція кожної людини.

Зазначимо, Олексій Суханов родом із Росії. У 2012 році він ще поєднував роботу на телеканалах України та РФ. У 2014-му остаточно переїхав до нашої країни і окреслив свою позицію.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-28 16:07:07