Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Обману більше не буде! Нова нейромережа WORKIUM перевернула сферу працевлаштування українців за кордоном

Робота в Польщі, Чехії, Німеччині та інших країнах ЄС завжди цікавила українців, тому не дивно, що у світі IT-технологій з’явилась нова нейромережа WORKIUM, яка вже наробила багато шуму у сфері працевлаштування.

Усі ми пам’ятаємо, як швидко увірвався в український простір чат GPT, і так само незалежні експерти прогнозують зростання та лідерство для WORKIUM.

Кардинально інший підхід до роботи

WORKIUM пропонує цілком інший підхід до пошуку роботи за кордоном. До речі, найважливішим напрямком для українців сьогодні є працевлаштування в Польщі, тому WORKIUM пропонує понад 1 тис. перевірених вакансій.

Але це ще не все – тепер українці можуть обирати серед перевірених вакансій, при цьому не витрачаючи кошти, а навпаки – заробляючи.

Як це працює на практиці

Якщо ви шукаєте роботу в Польщі або роботу за кордоном, то на WORKIUM оберіть потрібну вакансію та здійсніть просту реєстрацію. За те, що ви працюєте – отримуватимете не лише заробітну плату від роботодавця, а й значну виплату від нейромережі.

Залежить ця виплата від країни, куди ви влаштовуєтесь на роботу, і від спеціальності. WORKIUM буде корисний усім, адже 90% вакансій не потребують знання іноземної мови чи досвіду роботи.

Тому перевірена робота за кордоном від WORKIUM – це чудова можливість для українців!

До речі, це також стосується замовлення документів. Ви не лише отримуєте гарантію на виготовлення усіх необхідних документів, а й отримуєте хороший кешбек на власний баланс у WORKIUM!

Як відбувається пошук роботи

Завдяки WORKIUM та штучному інтелекту кожної хвилини відбувається аналіз 10 тис. агенцій та сотень тисяч вакансій. Саме тому база вакансій від WORKIUM є найбільш точною та актуальною.

Що змінилось для працівників та роботодавців

Вами більше не будуть закривати дірки недобросовісні роботодавці, адже алгоритми нейромережі змушують їх надавати повну інформацію і відповідати чітким критеріям.

Система роботи, обмін з великими пошуковими системами, отримання фідбеку від користувачів побудовані так, що недобросовісним агенціям та роботодавцям простіше взагалі не працювати з нейромережею, інакше вони зазнаватимуть збитків.

WORKIUM – це справді зручна та унікальна нейромережа, яка керується жорсткими правилами для агенцій та лояльним ставленням до кандидатів.

Завдяки WORKIUM тепер кожен охочий не тільки працевлаштовується на перевірену роботу за кордоном, а ще й отримує за це гарну винагороду від €200 до €1 тис.

Усі гроші від WORKIUM можна вивести на будь-яку банківську картку миттєво після нарахування. До того ж виплати здійснюються кожну годину.

Крім цього, WORKIUM можна порадити друзям та знайомим. Для цього достатньо дати їм своє партнерське посилання, що дозволить вам мати пасивний дохід в розмірі до 1 тис. злотих з кожного, хто зареєструється за вашим посиланням.

Де знайти роботу в Польщі: варіант на сьогодні один – у WORKIUM!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-17 16:59:25