Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Обвинувачення Трампа у справі з актрисою Деніелс: суд відбудеться на наступному тижні

Експрезидент США Дональд Трамп візьме участь у судовому засіданні у штаті Нью-Йорк наступного тижня у справі щодо виплат колишній акторці фільмів для дорослих Стормі Деніелс.

Про це в етері телеканалу ABC повідомив один із адвокатів Трампа Джо Такопіна.

За словами юриста, 45-й президент США особисто приїде до Нью-Йорка, де у вівторок, 4 квітня, йому оголосять кримінальні обвинувачення, пов’язані з фальсифікацією податкової звітності.

Зараз дивляться

– На президента не одягнуть наручники. Що стосується фотографії під арештом і чи проведуть його публічно як злочинця, то, як я вже сказав, я впевнений, що вони (обвинувачення, – Ред.) намагатимуться зробити так, щоб отримати задоволення від цього, виставивши його на парад, – заявив Такопіна.

Також він стверджує, що для захисту Трампа і його самого обвинувачення стали несподіванкою, а самі вони є “безпрецедентним випадком в історії” США.

Довідка. Обвинувачення висунуто у справі про виплату “грошей за мовчання” акторці дорослих фільмів Стефані Кліффорд (сценічне ім’я Стормі Деніелс). Розслідування стосується самої виплати й компенсації адвокату Трампа Майклу Коену.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Раніше повідомлялось, що Трамп не піде на угоду зі слідством у справі про виплату коштів актрисі та заперечує свою провину.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-31 23:35:27