Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

Ніжинця засуджено до 2 років ув’язнення: подробиці

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури визнано винним 25-річного мешканця міста Ніжина.
Чоловік погрожував вбивством працівнику правоохоронного органу у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків (ч. 1 ст. 345 КК України).
Детальніще – у матеріалі

Прокурор, підтримуючи публічне обвинувачення та захищаючи інтереси потерпілих від злочинних посягань організованої групи, учасники якої обвинувачуються у вчиненні ряду особливо тяжких кримінальних правопорушень, у залі судових засідань Чернігівського апеляційного суду під час виконання службових обов’язків отримав від обвинуваченого погрози вбивством.

Чоловік, будучи невдоволеним продовженням строку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, поводив себе зухвало та агресивно, нецензурно виражався, ображав працівника правоохоронного органу та секретаря судового засідання.

Деснянський районний суд міста Чернігова визнав мешканця Ніжина винним та призначив покарання у виді 2 років позбавлення волі.

Наразі вирок не набрав законної сили.

 

Джерело: Прокуратура Чернігівської області

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Приєднуйтесь до Телеграм каналу https://t.me/My_Nizhyn та Вайбер

Джерело: mynizhyn.com
2023-06-02 11:35:56

     
❗️    ЗБІР НА ПРИЧІП     ❗️
🙏зібрано 51246 грн.🙏
10 грн. теж донат!!!
Продовжуємо збір !!!
🙏🙏🙏Відкриваємо збір на причіп , фаркоп та набір інструментів для хлопців з 15 батальону 58 окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговськогоз , які боронили наш Ніжин , а зараз в гарячій точці…🔥
В скрутну хвилину вони були поряд з нами , і самі скромні по запитам , ніколи лишнього не просять !
Тож просимо допомоги закрити збір ! Ціль 85000 грн.
5168745125837630