Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Неймар та Бруна Б’янкарді чекають на спільну дитину – ФОТО

Футболіст збірної Бразилії та французького ПСЖ Неймар і бразильська модель Бруна Б’янкарді збираються стати батьками.

Форвард та його подруга оголосили у соціальних мережах, що чекають на спільну дитину. Для Неймара вона стане другою. У гравця вже є 11-річний син Давід Лука.

Вони не повідомляють, це буде хлопчик чи дівчинка.

— Ти потрапиш у чудову сім’ю, з братом, бабусею, дідусем, тіткою і дядьком, які вже дуже тебе люблять! Дитинко, ми з нетерпінням чекаємо на тебе, – написала пара у спільному пості.

Б’янкарді та Неймар почали зустрічатися у 2021 році, а офіційно оформили свої стосунки у січні 2022 року. Однак пізніше того ж року у серпні 2022-го вони розлучилися невдовзі після оголошення про свої заручини.

На початку 2023 року пара знову почала зустрічатися. У спільному дописі вони також зазначили: Ми мріяли про твоє життя, ми плануємо твою появу і знаємо, що ти тут, щоб доповнити наше кохання і зробити наші дні щасливішими.

На пост відреагували партнери по збірній та ПСЖ, зокрема Вінісіус, Рішарлісон і Марко Верратті, а також дружина Ліонеля Мессі Антонела Роккуццо.

Б’янкарді – модель та інфлюенсерка, у якої понад 4 млн підписників в Instagram. Відомо, що вона родом із Сан-Паулу та має диплом у галузі модного бізнесу.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-04-19 22:14:25