Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

На Чернігівщині відкрили проїзд ще одним відремонтованим мостом (Фото)

9 червня на дорозі М-01 Київ — Чернігів — Нові Яриловичі відкрили проїзд ще одним відремонтованим мостом у Чернігівській області.

Про це повідомили в пресслужбі Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Чернігівській області. Це вже п’ятий повноцінно відновлений міст, який зазнав руйнувань під час активних бойових дій у лютому-березні 2022 року.

Міст на об‘їзній Чернігова був пошкоджений наполовину. Тимчасово рух транспорту більше року, після деокупації області, здійснювався по одній стороні.

“Сьогодні (9 червня,— ред.) відкриваємо другий проїзд. Тепер для руху транспорту вільні чотири смуги руху, що суттєво підвищує безпеку дорожнього руху. Ділянка дороги приймає на себе значний потік легкового та вантажного транспорту, який їде в сторону Чернігова та громад області”, — йдетьсся у повідомленні.

Капітальний ремонт пошкодженої частини шляхопроводу був розпочатий з демонтажу пошкоджених конструкцій наприкінці 2022 року. Далі були встановлені опори, влаштована прогонова будова, укладене асфальтобетонне покриття, відремонтовані підходи до мосту. Наразі там завершують роботи по встановленню металевого бар‘єрного огородження.

Нагадаємо, на Чернігівщині в ході бойових дій були зруйновані або пошкоджені 27 мостів. Наразі п’ять мостів відновлені капітально, ще на двох локаціях встановлені збірні модульні мости з Франції.

 

Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури в області

 

Джерело: Суспільне Чернігів

 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Приєднуйтесь до Телеграм каналу https://t.me/My_Nizhyn та Вайбер

Джерело: mynizhyn.com
2023-06-10 13:32:20