Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Найближчим часом РФ може почати штурм Вугледарського напрямку — Дмитрашківський

Фото: Генштаб ЗСУ

Ймовірно, найближчим часом російські війська можуть почати штурмові дії на Вугледарському напрямку.

Про це в етері телемарафону сказав керівник об’єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напряму Олексій Дмитрашківський.

– Можна зробити висновок, що оскільки на Вугледарському напрямку на сьогодні активних бойових дій не ведеться, окрім обстрілів, то можна сказати, що ворог найімовірніше почне штурмові дії у цьому районі. Втративши багато особового складу на Авдіївському та Мар’їнському напрямках, я думаю, що ворог найближчим часом зосередить увагу знову таки на Вугледарському напрямку, – сказав він.

Дмитрашківський зазначив, що вчора окупанти шість разів завдали ударів по Вугледару з авіації. Російські війська дотримуються тактики випаленої землі, щоб українським захисникам не було можливості будь-де тримати оборону.

Керівник об’єднаного пресцентру сил оборони Таврійського напрямку також додав, що ворог панічно боїться українського контрнаступу, а також надходження ЗСУ західної зброї.

Раніше аналітики Інституту вивчення війни (ISW) заявили, що українські військові зайняли позиції на східному (лівому) березі Херсонської області.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-04-23 12:58:30