Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Можливість бронювання номерних знаків: уряд ухвалив зміни щодо реєстрації авто

Український уряд вніс зміни щодо надання адміністративних послуг, пов’язаних з державною реєстрацією транспортних засобів.

Про це йдеться в ухваленому документі Про внесення зміни до деяких постанов Кабінету міністрів України щодо присвоєння буквено-цифрової комбінації номерних знаків. Постанова спрямована на приведення актів у відповідність зі змінами до закону Про дорожній рух та впровадженням нових послуг.

Зокрема, тепер під час державної реєстрації автомобіля (за бажанням особи) надаватиметься право вибору номерного знаку (або його буквено-цифрової комбінації) з подальшим виготовленням у спеціалізованих суб’єктів господарювання.

За даними Урядового порталу, водночас запроваджується можливість бронювання номерних знаків або їхніх буквено-цифрової комбінації (вартістю 9 грн за добу).

Згідно з ухваленою постановою, встановлюється вартість обрання бажаної буквено-цифрової комбінації під час реєстрації або перереєстрації транспортного засобу (у розмірі 300 грн, окрім платних номерних знаків).

За поясненням уряду, реалізація акта забезпечить додаткову гнучкість та варіативність в процесах надання заявникам адміністративних послуг, пов’язаних з державною реєстрацією чи перереєстрацією транспортних засобів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-30 19:19:19