Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Ми не повинні втратити мотивацію військових

Фото: Офіс президента

Перебіг українського контрнаступу залежить від багатьох речей. Важливо не допустити зниження мотивації військовослужбовців.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час спільної пресконференції з прем’єром Норвегії Йонасом Гар Стере.

– Позитивний контрнаступ залежить від багатьох речей. Ми не повинні втратити мотивацію бійців. Для цього і з партнерами, і сьогодні безпосередньо говорили про підключення максимальної кількості партнерів щодо евакуаційних броньованих медичних машин. Нам сьогодні це дуже важливо, – зазначив президент.

За словами Зеленського, військовослужбовець на фронті повинен бути впевненим у тому, що “в разі чого медпрацівник, хірург, лікар, військовий хірург прикриють бійців, зможуть зберегти життя”, що працюватиме евакуація, а “броньована техніка буде на місці”.

– Але зовсім інша мотивація, коли ти захищаєш свою державу, а тебе не захищає жодна техніка. Це абсолютно несправедливо, – наголосив президент.

Він додав, що існує багато викликів, які мають вплив на перебіг контрнаступу. Зеленський нагадав про щільне мінування, яке застосували окупанти. Йдеться про тисячі мін.

– Але бійці йдуть уперед, і ми в них віримо, – підсумував президент.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-24 18:59:07