Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Меми про вибух на Кримському мосту 17 липня: шашлики Зеленського та палій з Полтави

Вночі 17 липня на Кримському мосту впали два прольоти внаслідок вибухів. Однозначно, подія знакова, і може стати переломною для війни з Росією. Ця переправа є критичною інфраструктурою, і її пошкодження точно зашкодить армії агресора.

Вибух на Кримському мосту активно обговорюють користувачі мережі. Українці роблять це у своїй манері – через меми та жарти.

Меми на вибух на Кримському мосту – далі в матеріалі.

Звичайно ж, не можна не відзначити реакцію росіян – за півтора року війни, вони досі не звикли, що самі перебувають у небезпеці. До такого розкладу не готові навіть Z-патріоти в шапках-вушанках і тільняшках.

Мем про легендарного палія з Полтави підходить під падіння прольотів дуже вдало. Навколо події всі “бігають і метушаться”.

Легендарні знімки президента України Володимира Зеленського з відпочинку на природі чудово вписуються в ситуацію на Кримському мосту. “Прожарка” дала свої плоди – крім серйозних пошкоджень бетонної споруди, вдалося також приготувати шашлики.

Українці також приписують підрив колишньому президенту – Петру Порошенку. Нібито, це він на винищувачі доклав руку до радісної події.

Порошенко

Росіянам уже давно пора додому. Ось тільки тепер сухим це зробити не вийде. Користувачі Twitter жартують, що доведеться трохи поплавати.

Є й інша версія того, як жителі країни-агресора тікатимуть з українського Криму.

Культова сцена з бойовика Таксі чудово вписується в сьогоднішні реалії – проїзд для авто закритий. Сподіваємося, що це надовго.

Конфлікт між Пригожиним, Шойгу і Герасимовим уже став культовим – гнівну заяву кухаря Путіна до воєначальників підігнали під сьогоднішні реалії. Тепер глава ПВК запитує, де міст.

Пригожин

Нагадаємо, що це не перший вибух на Кримському мосту. Перший удар було завдано в жовтні 2022 року. Тоді також було пошкоджено прольоти, а також залізничне полотно.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-17 10:41:23