Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Манікюр на весілля 2023: модні техніки та стильні дизайни

Весілля – одне із найважливіших свят у житті кожного. До цього дня готуються завчасно: купують весільне вбрання, бронюють ресторан, замовляють музику, фото й відео-зйомку. Однак для багатьох жінок важливим є й те, як виглядатимуть нігті в цей особливий день. Манікюр на весілля 2023: цікаві поєднання та красиві техніки –  читай в матеріалі.

Мінімалізм у весільному манікюрі 2023

Мінімалізм завжди цінувався у дизайні нігтів. Він виглядає вишукано й стримано, пасує під образ тендітної нареченої. Такий дизайн можна виконувати на пастельних відтінках, додавши до бежу цікавих деталей.

Хвилі на манікюрі нареченої 2023

Такий дизайн не втрачає своєї популярності у цьому році. А для такої важливої події, як весілля, він буде мегаактуальним. До того ж лінії не так важко та довго потрібно наносити, як здається.

Позолота на манікюрі

Золотистий дизайн набирає обертів. Актуальним є використання мінімальної кількості подібного декору, тому акцентної прикраси може бути цілком достатньо, щоб весільний манікюр засяяв і виглядав яскравішим.

Малюнки на весільному манікюрі

Манікюр нареченої з малюнками лебедів зараз не актуальний. Сьогодні на нігтях нареченої малюють максимально легкі, ніжні, романтичні й прості малюнки. Якщо це квіти, то виконані в техніці акварель. Також використовують наклейки, абстракцію з павутинкою або текстурою, мінімалістичні гілочки.

Мармур на нігтях 2023

Мармур в білих і молочних тонах – це дуже популярний та цікавий дизайн цього року. Він виглядає дуже стильно і ненав’язливо. До того ж візуально подовжує нігті та пальці.

Французький манікюр для нареченої 2023

Це – один із найпопулярніших весільних дизайнів нігтів. Він поєднує у собі витонченість, вишуканість та досконалість класики. Однак якщо вам набрид такий вид манікюру, його можна доповнити цікавими блискітками або мінімалістичними вкрапленнями інших гель-лаків.

Нюдовий манікюр 2023

Наречені вже кілька років поспіль віддають перевагу саме нюдовим відтінкам. А головний акцент роблять не на нігтях, а сукні або макіяжі. До того ж цей дизайн гармонійно підлаштовується під будь-які каблучки та сукні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-09 17:52:06