Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Лікування судин та судинних патологій у Центрі лазерної косметології Лазерхауз

Гладенька та доглянута шкіра на тілі – це мрія багатьох. Проте, на жаль, судинні зірочки та сіточки, купероз, гемангіоми та “венозне озеро” є досить поширеною проблемою на сьогодні. Це судинні телеангіектазії червоного, рожевого або пурпурового кольору, які хоч і не несуть небезпеки для здоров’я, проте приносять неабиякий естетичний дискомфорт.

Та чи існує безболісний та ефективний метод, який повністю видаляє судинні патології на тілі? Однозначно так!

Центр лазерної косметології Лазерхауз проводить абсолютно безболісне і безпечне видалення судин на обличчі та тілі у дорослих та дітей з перших днів життя. Видалення проводиться на сучасному американському лазері Vbeam Perfecta від Candela (США).

Це єдиний у світі лазер, який офіційно ухвалений FDA для лікування судинних паталогій новонародженим дітям з першого дня життя.

Апарат нового покоління Candela Vbeam Perfecta

На думку фахівців, цей імпульсний лазер є найпрогресивнішим і найбезпечнішим апаратом для усунення фактично всіх судинних уражень шкіри. Принцип його дії заснований на використанні мікроімпульсів та запатентованій системі динамічного охолодження шкіри DCD. Довжина лазерної хвилі – 595 нм, що своєю чергою дозволяє діяти лише на оксигемоглобін у проблемних судинах і не зачіпати сусідні здорові тканини шкіри. Vbeam Perfecta визнано золотим стандартом у всьому світі для видалення червоних судинних захворювань шкіри. До того ж безпечність апарату підтверджено його застосуванням навіть для новонароджених дітей. Він не залишає жодних опіків та шрамів на тілі, порівняно з операційним втручанням.

Які судинні утворення він може вилікувати?

Застосування американського лазера Candela Vbeam Perfecta має широкий спектр показань серед пацієнтів різного віку. А саме:

  • судинні сіточки та зірочки;
  • “венозне озеро”;
  • винні плями;
  • гемангіоми;
  • судини у зоні навколо очей;
  • розацеа;
  • купероз.

Лазер також працює з такими проблемами, як псоріаз, червоні акне, червоні рубці, червоні і сині розтяжки.

Чому пацієнти довіряють лікування саме нам?

Вже більше 14 років Центр Лазерхауз піклується про красу та здоров’я своїх пацієнтів. Фахівці з багаторічним досвідом роботи та інноваційне обладнання є головною цінністю Центру. Тисячі задоволених пацієнтів, мрії яких про здорову шкіру ми здійснили, стали підтвердженням цього. У чому ж головні переваги видалення судин на лазері Candela Vbeam Perfecta у Центрі Лазерхауз?

По-перше, цей апарат визнаний найефективнішим методом видалення судинних патологій на обличчі та тілі, у дорослих та навіть новонароджених дітей. Вже після першої процедури судини починають поступово зникати, тон шкіри в проблемній зоні вирівнюється, вона омолоджується та підтягується.

По-друге, лазер делікатно діє на шкіру, не залишаючи опіків та шрамів. Його успішно застосовують для видалення судин навіть у зоні навколо очей.

По-третє, кожен пацієнт, який звернувся у Центр, може розраховувати на індивідуальний підхід та постійну інформаційну підтримку.

Незважаючи на непрості часи для нашої країни, команда Лазерхауз удосконалюється та використовує тільки найкращі технології у боротьбі за здоров’я і красу своїх пацієнтів!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-08-25 17:54:22