Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Лайма Вайкуле звинуватила Росію в приватизації Дня перемоги: підписники обурилися

Латвійська співачка Лайма Вайкуле опублікувала відео-ролик, де відповіла на закиди підписників щодо того, що вона “заробляла в Росії”.

Люди пишуть, що Лайма заробляла в Росії, а тепер виступає проти її влади.

На це виконавиця каже, що співала не лише для росіян, а для людей з усіх республік, адже в Радянському Союзі їх було 15.

За словами співачки, коли підписники у своїх коментарях пишуть щось про СРСР, то мають на увазі чомусь Росію. На це Лайма відповідає, що не треба РФ висувати на п’єдестал, робити її головною.

– І війну виграла Росія, і СРСР дало все. Так! Мені моя Латвія дала все… До чого тут Росія? Який взагалі стосунок вона має, я не розумію, – рішуче заявила Лайма Вайкуле.

Співачка також заявила, що Росія чомусь “забрала” собі День перемоги, хоча захищали свою Батьківщину тоді народи усіх республік Радянського Союзу.

– Росія приватизувала і День перемоги, і все на світі. Як Україна постраждала, Білорусь та весь Радянський Союз постраждав під час війни з 1941 року. Ні, тепер лише Росія, танки Червоною площею, ми переможці, а де інші? І якби щось погане, але ні, все добре їм належить. Як так можна?! – обурюється співачка.

Також співачка заявила, що не розуміє для чого потрібні пам’ятники загиблим радянським солдатам, якщо можна прийти на могили цих солдатів і там їх вшанувати.

Такі словами не сподобалися багатьом підписникам і люди стали відкрито ображати співачку.

Фото: скриншот

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-04-22 11:49:18