Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

КП “ВУКГ” на стражі чистоти: як проводять косовицю на вулицях Ніжина

У кожному місті є свої герої. В Ніжині, обслуговуючи потреби місцевих жителів, непомітно працюють комунальники з комунального підприємства “Виробниче управління комунального господарства”. Їх можна побачити на вулицях, де створюючи порядок і красу шляхом скошування високої трави вони невтомно працюють заради благоустрою зелених зон Ніжина.

Особливістю Ніжина є наявність багатьох зелених територій, що додає місту колорит та створює досить значний обсяг робіт для комунальників. Скошування високої трави вимагає систематичної і планової роботи, адже порядок – запорука гарного настрою місцевих жителів.

Процес скошування трави проводиться систематично і оперативно не лише на вулицях, а й у скверах, парках та газонах. Це важливо для безпеки мешканців, тому що висока трава може бути місцем проживання кліщів, гадюк та шкідливих комах.

Працівники КП “ВУКГ”, які займаються утриманням зелених насаджень, працюють в тісному зв’язку з місцевою владою. Робота комунальників підлягає регулярному контролю з боку представників Управління житлово-комунального господарства та будівництва.

Для забезпечення ефективного скошування високої трави комунальники використовують спеціальне обладнання. До нього належать бензинові професійні косарки, газонокосарки та інше обладнання. перед початком робіт регулярно здійснюється технічне обслуговування та налаштування агрегатів, щоб забезпечити максимальну продуктивність.

Останніми днями проведено роботи з косовиці зелених зон по вулицях: Шевченка, Батюка, Озерна, Об’їжджа (включаючи Польське кладовище), Хмельницького, Воздвиженська, Овдіївська, Василівська, Небесної Сотні, Синяківська, Захисників України та у сквері Чорнобильців (вул. Мацієвського).

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Таким чином, ніжинські комунальники з “ВУКГ” щодня виконують свою місію – дбати про чистоту та порядок на вулицях міста. Приклад їх самовідданої праці нагадує нам, що кожен із нас може внести свій вклад у створення кращого майбутнього для себе та своїх близьких.

Unenizh.org.ua
2023-06-05 16:29:04