Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Квіткова і Добринін відсвяткували день народження сина: вечірка з тортом

Блогерка Даша Квіткова та Нікіта Добринін показали, як разом відсвяткували день народження сина. 13 липня Леву виповнилося два рочки.

Радісними подією мама іменинника похвалилася в Instagram.

Так, колишня пара влаштувала вечірку, на якій були присутні близькі та друзі. Гості оцінили аніматорів, фотозону та іменний тортик. Також Квіткова показала зворушливі знімки, де обіймає малюка і радіє його святу.

– Дякую, що два роки тому ти обрав мене своєю мамою. Нехай я не ідеальна, але зроблю все, щоб ти був найщасливішим хлопчиком на світі. Спасибі, що вчиш мене неосяжності любові і даруєш мені нескінченний потік сили та енергії, – заявила Даша.

Нагадаємо, що свято для малюка повели навіть на тлі розлучення Квіткової та Добриніна – їхнє офіційне розставання відбулося на початку літа. Причина – перенасичення одне одним. Блогерка заявила, що після розлучення у них нейтральні стосунки, і будуть концентрувати увагу на вихованні дитини.

Нещодавно був день народження і в самої Даші – Квіткова розповіла про подарунок від Добриніна. Її колишній чоловік подарував їй букет квітів, коли забирав малюка до себе.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-14 13:51:21