Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Знімання другого сезону Дому дракона не зупинятимуть через страйк Гільдії акторів США

Другий сезон серіалу Дім дракона продовжать знімати на тлі страйку Гільдії акторів США. Усе завдяки акторській команді проєкту від HBO – більшість із них артисти з Великої Британії.

Так, у спін-оффі Гри престолів знімаються актори, які перебувають у профспілці Equity – об’єднання саме укладає контракти для зірок.

І хоча в організації понад 47 тис. осіб, вони не можуть почати страйк навіть на тлі солідарності з Гільдією акторів США – усе через закони Великої Британії. Якщо зірка приєднається до колег зі США, то профспілка не зможе захистити, а продюсери зможуть подати до суду за невиконання контракту.

Примітно, що на знімання другого сезону Дому дракона не вплинув і страйк сценаристів – на момент початку протесту сценарій уже було розписано й погоджено. Щоправда, автори не зможуть вносити правки під час знімання, які зараз відбуваються у Великій Британії.

Любителі супергеройського кіно також можуть порадіти – Г’ю Джекман показав кадри зі знімання довгоочікуваного фільму Дедпул 3. Картину знімають повним ходом, і австралійський актор з’явився в ролі Россомахи, причому костюм у нього оновлений. Зовнішній вигляд явно був узятий з оригінальних коміксів, а не з попередніх екранізацій.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-14 17:02:05