Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

Заступник міністра охорони здоров’я відвідав Ніжин

Заступник міністра охорони здоров’я відвідав Ніжин

З робочим візитом до Ніжина приїхав перший заступник міністра охорони здоровʼя України Сергій Дубров. Він відвідав два лікувальні заклади міста: КНП «Ніжинська міська центральна лікарня ім. М. Галицького», КНП «Ніжинський пологовий будинок».
До Ніжина також завітав народний депутат України Валерій Зуб
Народний депутат разом з першим заступником міністра ознайомилися з роботою медичних закладів. Зокрема у Ніжинській лікарні проінспектували роботу приймального, травматологічного, хірургічного відділень. Сергій Дубров перевірив наявність ліків та медичні журнали реєстрації призначень й проведених процедур.
Оглянув медобладнання та кабінети в яких проводиться ремонт для подальшого встановлення сучасних медичних пристроїв.
У пологовому будинку Сергій Дубров відвідав операційні, гінекологічне й родове відділення та інклюзивний кабінет в жіночій консультації.
Перший заступник міністра високо оцінив функціонал та діяльність медичних установ, виказав впевненість, що ніжинські заклади охорони здоров’я й надалі впроваджуватимуть людиноцентричну політику й продовжуватимуть підвищувати якість надання медичних послуг.
Міський голова Ніжина Олександр Кодола звернувся до замміністра з проханням розглянути клопотання про залишення КНП «Ніжинський пологовий будинок» окремою юридичною одиницею та не приєднувати в якості відділення до КНП «Ніжинська міська центральна лікарня ім. М. Галицького». Сергій Дубров обіцяв детально розглянути прохання міського очільника.

Заступник міністра охорони здоров’я відвідав Ніжин

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Заступник міністра охорони здоров’я відвідав Ніжин

Джерело: nizhynrada.gov.ua
2023-07-26 08:47:04