Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Жінка, яка облаяла патрульних, може бути дружиною депутата Олександра Слюсаря

У мережі поширюється відео з жінкою за кермом авто, яка скандалить з працівниками патрульної поліції. Зокрема, водійка використовувала щодо них ненормативну лексику та звинувачувала у неробстві.

Що саме стало причиною зупинки авто, яким кермувала жінка, невідомо. Вочевидь, вона порушила правила дорожнього руху, адже підписувала певні папери.

Ймовірно, це й розлютило жінку, яка, зокрема почала маніпулювати на темі війни. Вона заявила, що краще б патрульні перебували на фронті, ніж виписували їй штрафи.

— У мене чоловік депутат, а ти під…рас, нормальні пацани всі в Бахмуті, а ви страждаєте на ху…ню, пішов ти, – заявила жінка.

За її словами, вона допомагала Збройним силам України донатами, а поліцейські “не робили цього”. Вона заявила, що такі люди її “дратують”.

В автівці на задньому сидінні перебував чоловік та діти. На відео не було видно, щоб чоловік втручався у конфлікт, зрештою він потім зник з поля камери.

За даними джерел народного депутат Олексій Гончаренка, жінка на відео є дружиною депутат Сумської обласної ради від Слуги народу Олександра Слюсаря.

Фото: Facebook/Олександр Слюсар

Відзначимо, що чоловік на відео й справді схожий дещо на політика, але ця інформація потребує уточнення. Сам Слюсар поки що публічно не прокоментував ситуацію.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-04-19 15:38:54