Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Дезертирство у лавах армії РФ процвітає: на Луганщині з військової частини втекли 50 окупантів

З підрозділів та військових частин РФ масово тікають окупанти. Так, у Старобільському районі тимчасово окупованої території Луганської області окупанти розшукують 50 військовослужбовців, які дезертирували.

Про це повідомив Генштаб.

– Продовжується тенденція збільшення випадків втечі груп особового складу противника з підрозділів та військових частин, – йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що Авіація Сил оборони за добу завдала 6 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів.

Зараз дивляться

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 8 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки противника, склад пально-мастильних матеріалів, 2 зенітно-ракетних комплекси, артилерійський підрозділ на вогневій позиції, а також станцію радіоелектронної боротьби.

Також у Генштабі повідомили, що РФ не припиняє штурмувати Бахмут, намагається взяти його під повний контроль. Протягом доби противник обстріляв населені пункти Оріхово-Василівка, Новомаркове, Григорівка, Бахмут, Іванівське, Озарянівка та Майорськ Донецької області.

На Авдіївському та Мар’їнському напрямках противник вів наступальні дії поблизу населених пунктів Новобахмутівка, Авдіївка та Первомайське, успіху не мав.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: ГУР

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-31 21:46:56