Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Данило Подибайло – помер у боях під Бахмутом

Під Бахмутом загинув музикант Данило Подибайло з Маріуполя. Він захищав Україну у складі територіальної оборони, а до того допомагав військовим у блокадному місті.

– Війна забирає найкращих синів українського народу. Захищаючи долю майбутніх поколінь, у боях під Бахмутом загинув випускник Маріупольського університету Данило Подибайло. Ще у студентські роки хлопець виявляв виняткові патріотизм та любов до рідної країни. Данило писав пісні про АТО, організовував концерти та виїзди музичних гуртів у військові частини, – повідомив у Facebook Маріупольський державний університет.

З 2014 року Подибайло називали “сином полку”. Він майже весь час проводив у центрі Новий Маріуполь, який заснувала та очолила його мати Марія Подибайло. Хлопець брав участь у мітингах, писав пісні та хотів захищати Україну, але тоді був дуже юним.

Він не був професійним музикантом, проте мешканці Маріуполя добре його знали. Загиблий завжди виступав на концертах, про нього говорили на телебаченні.

Фото: Маріупольський державний університет

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-02 18:15:54

     
❗️    ЗБІР НА ПРИЧІП     ❗️
🙏зібрано 69100 грн.🙏
10 грн. теж донат!!!
Продовжуємо збір !!!
🙏🙏🙏Відкриваємо збір на причіп , фаркоп та набір інструментів для хлопців з 15 батальону 58 окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговськогоз , які боронили наш Ніжин , а зараз в гарячій точці…🔥
В скрутну хвилину вони були поряд з нами , і самі скромні по запитам , ніколи лишнього не просять !
Тож просимо допомоги закрити збір ! Ціль 85000 грн.
5168745125837630