Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Григорій Решетнік відповів хейтерам за подорож до Риму з дружиною: Не буду приховувати своє життя

Телеведучий СТБ Григорій Решетнік відповів хейтерам за поїздку в Рим із дружиною. Багатьом не сподобалося, що ведучий показує свій спільний із дружиною відпочинок в Італії в умовах війни.

Так, своє звернення Григорій розпочав із заяви, що він не буде ховатися і ховати своє життя, адже він живе його чесно і порядно. Шоумен додав, що перетнув кордон він законно як багатодітний батько.

– Я не держслужбовець, щоб ховатися і виправдовуватися, звідки в мене гроші і на що я їх витрачаю. Я чесно заробляю і дуже відповідально ставлюся до сплати податків, наповнення державного бюджету, – запевняє Решетнік.

Ведучий також додав, що його вся сім’я живе в Україні, і діти ходять до місцевої школи. Григорій та його близькі також відмовилися від відпочинку на морі, вважаючи це недоречним в умовах війни.

На додачу ведучий СТБ додав, що поїздка має робочий характер – це стосується і його дружини Христини, яка є його директором, продюсером, адміністратором і перекладачем.

За час війни Решетнік не забуває регулярно підтримувати наших військових, яких вважає справжніми героями.

– Також наша родина регулярно, не завжди публічно, допомагає нашим захисникам і захисницям. Вони телефонують, пишуть зі словами подяки і радіють, що я маю роботу в такий непростий час, а значить зможу допомогти їм. Також ми сміливо воюємо на інформаційному фронті, відстоюючи українську позицію, не боячись ризиків блокування соцмереж тощо… Тому що весь світ має знати правду і крапка, – додав шоумен.

Відомо, що ведучий не тільки наближає своєю роботою нашу перемогу, а й чуйна натура – у березні Решетнік присвятив вірш полоненому українському герою, по-звірячому розстріляному російськими окупантами.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-05-19 15:25:16