Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Галина Безрук вперше прокоментувала війну в Україні: Проблема двох країн

Українська актриса та співачка Галина Безрук вперше заговорила про війну в Україні. Зрадниця навіть на тлі повномасштабного вторгнення залишається жити й працювати в Росії, тривалий час замовчуючи про те, що відбувається.

Так, в інтерв’ю пропагандистському інтерв’ю СтарХіт Галина назвала війну проблемою двох країн. Безрук заявила, що нічого змінити не може, і її слова ні на що не вплинуть – саме тому вона прийняла позицію мовчати.

Актриса також додала, що не горить бажанням повернутися до України – спілкується лише з батьками, які мешкають у Києві, а от із місцевими друзями довелося розірвати зв’язок.

Зараз дивляться

Галина стверджує, що її родичі адекватні, і приймають позицію артистки.

– Вони чудово розуміють, що я своїми маленькими жіночими руками не розв’яжу проблему двох країн. Тож конфліктів у нас немає. Однак багато колег з України від мене відвернулися, – додала актриса.

Раніше Безрук назвала причину життя в Росії на тлі війни у її рідній країні. Восени 2022 року вона заявила, що все через чоловіка та доньку. Галина додала, що її позиція здається дуже очевидною, якщо “ворушити мізками”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-03-30 18:31:17