Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Віра Звонарьова – Польща не пустила до країни російську тенісистку

Прикордонники Польщі відмовили у в’їзді до країни російській тенісистці Вірі Звонарьовій, яка планувала виступити на турнірі WTA у Варшаві.

Колишня друга ракетка світу намагалася потрапити до Польщі 21 липня. Про це повідомило Міністерство внутрішніх справ та адміністрації Польщі.

— Прикордонна служба запобігла в’їзду до Польщі російської тенісистки. Віра Звонарьова, використовуючи візу, видану Францією, рейсом Белград-Варшава, намагалася в’їхати в нашу країну. Після прильоту з Сербії тенісистка залишилася в транзитній зоні варшавського аеропорту імені Шопена і після 12:00 сьогодні вилетіла до Подгориці, – повідомила пресслужба міністерства.

Там додали, що російська спортсменка перебуває у списку осіб, перебування яких на території Польщі є небажаним. Прикордонна служба не дозволила їй в’їхати з міркувань державної безпеки та охорони громадського порядку.

У відомстві наголосили, що Польща послідовно виступає проти режимів Путіна і Лукашенка, відмовляючи у в’їзді до країни особам, які підтримують дії Росії та Білорусі.

38-річна Віра Звонарьова є дворазовою фіналісткою турнірів серії Grand Slam, бронзовою олімпійською призеркою та колишньою другою ракеткою світу.

Нагадаємо, на турнірах WTA та ATP російські та білоруські тенісисти виступають під нейтральним прапором.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-22 19:19:15