Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

Витонченість та краса: Ніжин і його квіткові майстри!

Квіти – це краса, яка завжди була нашою музою. Квіти – це не тільки символ краси природи, а й втілення краси, духу та чистоти. Квітникарі Ніжина знають усе про квіти, вони знають, як доглядати за красою, щоб вона розцвітала на повну силу.

Коли ми говоримо про роботу з озеленення в Ніжині, ми не можемо не згадати про дільницю озеленювачів міста комунального підприємства “Виробниче управління комунального господарства”, яка на чолі з фахівцем з ландшафтного дизайну Наталією Довгаль зранку й до вечора, у спеку і дощ самовіддано працюють заради краси нашого міста.

Складна праця дільниці квітникарів полягає в тому, щоб створювати ідеальні квіткові композиції, що гармонійно вписуються у ландшафт Ніжина. Квітникарі зберігають та доглядають різні види квітів ,кущів, дерев та інших декоративних рослин, що зростають на місцевих територіях, щоб зробити Ніжин ще красивішим.

Щоб квіти гарно розцвітали, квітникарі витрачають багато зусиль в догляді за ними. Вони дбайливо вирізняють хворі та пошкоджені рослини, розплітають пагони з переплетінь, забезпечують достатню кількість світла та води. Насправді, робота квітникарів – це непростий обов’язок, який вимагає часу, уваги та високого рівня професіоналізму.

Однак, жодна з цих складностей не зупиняє квітникарів Ніжина. Вони повні енергії та емоцій, які вони вкладають в свою роботу. Коли ви бачите ці квіткові композиції на вулицях, парках та скверах, ви неодмінно усміхнетеся – такий колір, різнобарв’я та краса.

Також варто зазначити, що квітникарі Ніжина не тільки прикрашають місто квітами, але й створюють позитивні місця для відпочинку та розваг. Вони беруть участь у розробці квіткових композицій для парків та скверів, де містяни можуть зустрічатися та проводити вільний час.

Кожного робочого дня, а іноді у вихідні, квітникарі старанно доглядають за всіма квітниками у місті, а також газонами та зеленими зонами. Полив рано вранці та ввечері, прополка, підживлення, видалення хворих та сухих рослин, обробка від шкідників, це далеко не повний перелік необхідних робіт по догляду за рослинами, які старанно виконують озеленювачі з КП “ВУКГ”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Усі квітникарі Ніжина – справжні фахівці своєї справи, справжні професіонали, які віддають своє серце та душу красі та гармонії міста. І якщо ви бажаєте побачити красу, яку створили квітникарі Ніжина, запрошуємо відвідати безліч міських квітників та насолодитись натхненням, яке дають ці квіткові композиції!

Unenizh.org.ua
2023-06-26 15:43:05