Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

блогер Таліпов “здав” плани окупантів

Кримський блогер-колаборант Олександр Таліпов у своєму Telegram-каналі обурився дописами так званих військових блогерів про те, що окупантів кинули на островах, і “вони в критичному стані, ледь не на дерева залізли, лодок нема, евакуюватися не можуть”, запевнивши, що це фейк.

У Головному управлінні розвідки Міноборони України, проаналізувавши його заяви, дійшли висновку, що насправді російські військові знали про підготовку теракту на Каховській ГЕС та завчасно оголосили евакуацію. Це може стати додатковим доказом у трибуналі.

– Це все фейк і маячня…Зв’язався з нашими хлопцями, з островів вийшли всі, о 03:00 вже нікого не було. Втрат жодних немає. Я не розумію, чому до тих, хто розганяє відверту дезінформацію, досі не прийшов товариш майор…Тому вся інформація, яка публікується в цьому ключі, нахабна брехня, – говорить Таліпов.

Фактично блогер, свідомо чи ні, розкрив подробиці підготовки окупантами підриву дамби, тому у розвідці вважають, що його традиційно спробують оголосити “ворогом народу” або ж “агентом українських спецслужб”.

Олександр Таліпов – засновник ресурсу “кримський смерш”, який займається переслідуванням проукраїнськи налаштованих жителів Криму.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-06-10 11:04:49