Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

Благоустрій на високому рівні: КП “ВУКГ” провели велику роботу

Комунальне підприємство “Виробниче управління комунального господарства” (ВУКГ) виконало величезну роботу з благоустрою новоствореного парку на вулиці Набережна-Вороб`ївська, розташованого біля берегу річки Остер.

Однією з найважливіших задач було видалення трьох небезпечних та трухлявих тополь, які становили потенційну загрозу безпеці громадян та навколишньому середовищу. Комунальники з “ВУКГ” з майстерністю та уважністю виконали цю складну роботу, забезпечивши безпеку для всіх мешканців, що живуть чи проходять поруч.

Додатково до видалення тополь, було проведено санітарне підрізання крихких гілок ще однієї з тополь, що сприяло запобіганню потенційних аварійних ситуацій. Це вказує на проникливість та професіоналізм комунальників, які докладають максимум зусиль для забезпечення безпеки громади.

Окрім цього, велика площа високої трави, яка загрожувала чистоті, естетичному вигляду та порядку в прибережній зоні, була уважно оброблена косарями комунального підприємства. Завдяки їхнім зусиллям, на площі 3800 квадратних метрів була створена охайна та доглянута територія, яка запрошує до відпочинку та активного проведення часу на природі.

У рамках робіт з електромонтажу, електрики з дільниці освітлення вулиць міста виконали важливу місію: вони викопали яму, встановили електричну опору та ліхтар вуличного освітлення біля пішохідного мосту на вулиці Набережна-Вороб`ївська з подальшим підключенням його до лінії вуличного освітлення. Таки дії забезпечать не тільки безпеку у темну пору доби, але й створять атмосферу, що сприяє романтичним та затишним вечорам біля берегу Остра.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Благоустрій нової зони відпочинку в кінці вулиці Набережна-Вороб`ївська є великим досягненням комунальників з “ВУКГ”. Їхній професіоналізм, ретельність та здібності докласти максимум зусиль створили привабливе місце для відпочинку та розваг для місцевих мешканців. Результати їхньої роботи свідчать про великий внесок у комфорт та якість життя всієї громади Ніжина, і заслуговують поваги та вдячності.

Unenizh.org.ua
2023-07-13 15:54:06