Будівельні матеріали м.Ніжин
Україна і світ

Безплатний тренінг з бізнесу від професора з Берклі: дата та як подати заявку

SET University запускає набір на безплатний триденний тренінг для українок — Leading with Confidence in the AI World. Тренінг розпочнеться в Києві в офлайн-режимі 30 серпня. Курс буде проведений спільно з UC Berkeley Fisher Center for Business Analytics при Каліфорнійському університеті Берклі, який займає 4 місце у списку найкращих університетів світу.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав засновник компанії Roosh та SET University Сергій Токарєв.

– Я добре знаю, що чоловіки все ще домінують у технологічному секторі та хочеться змінити цю тенденцію. Тому зараз вкладаємось у якісну освіту та мотивацію для жінок — з останніми практиками в галузі обробки даних та, звісно, залученням ШІ в роботу фахівчинь, – пише Сергій Токарєв.

Курс є частиною програми Berkeley Alliance for Inclusive AI та направлений на те, щоб допомогти українським учасницям зростати професійно за допомогою сучасних технологій та роботи з будь-якими даними. Після проходження курсу учасниці отримають сертифікат бізнес-школи UC Berkeley Fisher Center for Business Analytics.

– Наразі ми запрошуємо українських жінок, які очолюють соціально орієнтовані проєкти в економічній або благодійній сферах, а також тих, хто постраждав від війни або був внутрішньо переміщеним, а також жінок-представниць Збройних Сил України, Національної Гвардії України та Сил Спеціальних Операцій, взяти участь у програмі,- пише в своєму Facebook президентка SET University Ірина Вольницька.

В курс буде включене роз’яснення необхідності швидкої, точної, ощадливої та етичної аналітики, Тренінг проведе Готьє Вассер, професор та директор Центру бізнес-аналітики Фішера – Експерт з аналізу даних і цифрової трансформації. Вассер навчає бізнес-лідерів, як використовувати науку про дані та аналітику для побудови та впровадження бізнес-стратегій. Професор увійшов до викладацького складу SET University в якості запрошеного професора та члена академічної ради.

Заявки на участь в тренінгу приймаються до 18 серпня.

В SET University розповідають, що Leading with Confidence in the AI World – перший воркшоп у межах партнерства з Fisher Center for Business Analytics. В майбутньому планується провести ще низку воркшопів та довгострокову програму з інновацій і підприємництва.

Також засновник технологічного університету Сергій Токарєв розповів про запуск у SET University двох магістерських програм Cyber Defense та Computer Science and Innovation Engineering. В межах дипломної роботи магістри повинні будуть створити власний стартап і валідувати його в університетському акселераторі.

Загалом же це міждисциплінарні освітні програми, розроблені з урахуванням актуальних потреб ринку. Студенти вивчатимуть кіберзахист, технології штучного інтелекту та машинного навчання, менеджмент, управління проєктами та блокчейн.

Академічні програми розроблені як для управлінців та тімлідів, які прагнуть посилити експертизу, так і для інноваторів, які прагнуть створити власні технологічні проєкти. Також програми підійдуть для розробників програмного та апаратного забезпечення та нетехнічних спеціалістів, які хочуть структурувати наявні знання й навички.

– За весь час повномасштабного вторгнення Україна неодноразово підтверджувала свій статус технологічної держави. А команда SET буде працювати над тим, щоб ця тенденція не згасала, а продовжувалась завдяки новому освіченому поколінню підприємців та фахівців, – пише Токарєв.

SET University — український навчальний заклад, який надає вищу освіту майбутнім лідерам технологічної індустрії. SET University поєднує сучасний підхід до освіти з фокусом на технологіях та підприємництві. З початку війни команда SET зосередилася на доступності актуальної ІТ-освіти для всіх українців, підтримці стартапів та гуманітарній допомозі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-07-24 19:42:43