Будівельні матеріали м.Ніжин
Місто і регіон

Адміністративний суд звільнив міського голову Чернігова: подробиці

Лише відсторонення Владислава Атрошенка від посади на один рік владі виявилося замало. Новим рішенням суд звільнив його з посади міського голови.
Більше інформації у матеріалі

За позовом голови Чернігівської міської військової адміністрації Дмитра Брижинського Чернігівський окружний адміністративний суд ухвалив рішення про звільнення Владислава Атрошенка з посади Чернігівського міського голови та дострокове припинення його повноважень.

Нагадаємо, що Яворівський районний суд Львова 7 грудня 2022 року на рік позбавив Владислава Атрошенка права обіймати посаду міського голови та наклав штраф у розмірі 6 800 гривень. Це рішення вступило в силу першого лютого. Після введення у місті військової адміністрації її очільник подав до суду з вимогою звільнити Атрошенка і достроково припинити його повноваження. Тепер на рішення Яворівського суду ухвалене ще одне рішення – суд на вимогу одного призначеного чиновника перекреслив волю 80% чернігівців та звільнив обраного міського голову.

 

Пресслужба Чернігівської міської ради

Фото: твоє місто

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Приєднуйтесь до Телеграм каналу https://t.me/My_Nizhyn

Джерело: mynizhyn.com
2023-06-06 16:59:57

     
❗️    ЗБІР НА ПРИЧІП     ❗️
🙏зібрано 69100 грн.🙏
10 грн. теж донат!!!
Продовжуємо збір !!!
🙏🙏🙏Відкриваємо збір на причіп , фаркоп та набір інструментів для хлопців з 15 батальону 58 окремої мотопіхотної бригади імені гетьмана Івана Виговськогоз , які боронили наш Ніжин , а зараз в гарячій точці…🔥
В скрутну хвилину вони були поряд з нами , і самі скромні по запитам , ніколи лишнього не просять !
Тож просимо допомоги закрити збір ! Ціль 85000 грн.
5168745125837630